(0)
  назад

La Ric

La Ric – це бренд родом з австрійської столиці, з Відня, відомої своєю вишуканістю та традиціями. Під цією маркою виробляються продукти для манікюру та педикюру: лаки та гелі-лаки, продукти для догляду за руками та стопами, інструменти для майстрів нігтьового сервісу.

Засновниця бренду, Соня Прусек (яка пізніше взяла собі псевдонім Соня Ля Рік), походить із сім'ї відомих віденських кондитерів. І це не пройшло безвісти. Продукти La Ric добре відомі своїми чудовими ароматами: шоколадом, корицею, фруктами та спеціями. Зрештою бренд навіть випустив інтер'єрні аромати, які особливо подобаються шанувальникам La Ric.

Манікюр та педикюр La Ric – це не просто процедури, це справжній ритуал для гурманів. Його обирають ті, кому важливий як результат, а й процес. Приємні запахи, кольори та текстури перетворюють звичайний візит на салон краси, що працює з брендом La Ric, у справжнє свято.

Для створення продуктів бренд La Ric використовує натуральні ефірні олії, рослинні екстракти, комплекси мінералів та вітамінів. У складі часто можна виявити авокадо, олію жожоба, макадамію, абрикос.

До речі, продукти La Ric підходять і для домашнього догляду: вони прості у використанні та дуже ефективні. Тож маленьке свято для себе можна влаштовувати практично щодня.

Бренд пропонує кілька ліній продуктів для нігтьового сервісу та ароматерапії:

Aroma Spa – пілінг для рук, ніг та тіла.
MIRACLE MILK HANDBAD – молочні ванни для рук.
Серія засобів для догляду за нігтями.
Foot Spa – професійний SPA догляд за стопами.
Масажні олії для рук та стоп.
Seduction – делікатний догляд за шкірою та неповторний аромат.
Aroma Kissen – ароматні коміри.
Пилочки для нігтів.
La Gel – гель-лаки для нігтів.

 

 

 

La Ric – это бренд родом из австрийской столицы, из Вены, известной своей изысканностью и традициями. Под этой маркой производятся продукты для маникюра и педикюра: лаки и гели-лаки, продукты для ухода за руками и стопами, инструменты для мастеров ногтевого сервиса.

Создательница бренда, Соня Прусек (позже взявшая себе псевдоним Соня Ля Рик), происходит из семьи известных венских кондитеров. И это не прошло бесследно. Продукты La Ric хорошо известны своими чудесными ароматами: шоколадом, корицей, фруктами и специями. В итоге бренд даже выпустил интерьерные ароматы, которые особенно нравятся поклонникам La Ric.

Маникюр и педикюр La Ric – это не просто процедуры, это настоящий ритуал для гурманов. Его выбирают те, кому важен не только результат, но и процесс. Приятные запахи, цвета и текстуры превращают обычный визит в салон красоты, работающий с брендом La Ric,  в настоящий праздник.

Для создания продуктов бренд La Ric использует натуральные эфирные масла, растительные экстракты, комплексы минералов и витаминов. В составе часто можно обнаружить авокадо, масло жожоба, макадамию, абрикос.

Кстати, продукты La Ric подходят и для домашнего ухода: они просты в применении и очень эффективны. Поэтому маленький праздник для себя можно устраивать практически каждый день.

Бренд предлагает несколько линий продуктов для ногтевого сервиса и ароматерапии:

  • Aroma Spa – пилинг для рук, ног и тела.
  • MIRACLE MILK HANDBAD – молочные ванночки для рук.
  • Серия средств для ухода за ногтями.
  • Foot Spa – профессиональный SPA-уход за стопами.
  • Массажные масла для рук и стоп.
  • Seduction – деликатный уход за кожей и неповторимый аромат.
  • Aroma Kissen – ароматические воротники.
  • Пилочки для ногтей.
  • La Gel – гель-лаки для ногтей.
Ви щойно додали до кошику:
Оформити замовлення Продовжити покупку