(0)
  назад

Balmain Hair Couture

Balmain Hair Couture має дві унікальні лінії для укладання та догляду за волоссям. Основне завдання стилістів — створити слухняне, м'яке і здорове волосся, яке підійде для різних випадків, від ділового обіду, виходу у світ до вечірнього заходу.

Базові засоби для волосся Balmain Paris Couture подібні до предметів моди, зроблених за спеціальним замовленням, які підкреслюють природну красу жінки. Асортимент продукції Balmain Hair Couture включає будь-які інструменти для створення зачісок та образів, що стали легендарними та перебувають поза часом.

Перевага продукції полягає у складах. Два основних інгредієнти - протеїни шовку та еліксир аргани. Вся продукція має легку формулу, яка надає волоссю миттєвий ефект, що омолоджує, і стійкий об'єм.

Balmain Hair Couture прагне до того, щоб у складі продуктів для догляду та укладання волосся не було сульфатів та парабенів. За відсутності сульфатів у складі засобів подразнення шкіри голови та вплив шкідливих речовин скоротиться, а рівень утримання вологи у волоссі підвищиться. Це дозволить покращити природне зволоження волосся та зберегти колір фарбованого волосся. Парабени - це консерванти, що запобігають зростанню бактерій у продуктах. Парабени можуть викликати алергічні реакції та посилювати стан шкіри голови. Використання засобів для догляду та продуктів для укладання, що не містять у своєму складі парабени та сульфати, є більш здоровим та безпечним способом догляду за волоссям та шкірою голови.

Всі засоби для догляду та укладання волосся збагачені протеїнами шовку. Шовк - це дорогий матеріал, який здавна цінується і вважається найкращим із волокон завдяки своїй міцності. Після того, як протеїни шовку висихають на волоссі, вони стають прозорою кристалічною захисною плівкою. Ця плівка запечатує кутикулу волосся і може запобігти пошкодженню волосся лужними речовинами, що входять до складу продуктів для волосся. Така захисна плівка допомагає збільшити еластичність волосся та його природний блиск. Протеїни шовку виконують особливу захисну функцію у продуктах для волосся.

Аргановий еліксир відомий як природний косметичний продукт, що омолоджує. У його складі ферулова кислота, вісім незамінних жирних кислот, каротиноїди, антиоксиданти, стерини, сапоніни та поліфони. Він також містить велику кількість вітаміну Е, що є необхідним компонентом для шкіри, і сквален, відомий своїми властивостями захисту від раку шкіри. Саме таке унікальне поєднання природних, рідкісних та найважливіших компонентів дозволяє продукту творити чудеса. Еліксир з аргановим маслом діє волосся на різних рівнях.

Він зволожує волосся природним чином. Ефективно діє на зайве кучеряве і грубе за структурою волосся. Добре підходить для догляду за неслухняним волоссям. Відновлює гладкість волосся і робить його м'яким і слухняним.

Характерний аромат всіх продуктів Balmain Paris Hair Couture занесе вас у чудовий літній день. Легкий аромат розкривається на волоссі дивовижним поєднанням.

 

 

 

 

 

Ви щойно додали до кошику:
Оформити замовлення Продовжити покупку