(0)
  назад

Oribe Hair Care -нова категорія з догляду за волоссям

Сьогодні Oribe – це бестселер, удостоєний нагород бренд, який спричинив глибокі зв'язки зі своїми споживачами.


Засновник Oribe був переконаний, що його продукти повинні виходити за межі продуктивності. Він хотів, щоб стилісти та споживачі не просто бачили – але відчували – різницю.

Засновники працювали з інноваційними лабораторіями та спеціалізованими співробітниками по всьому світу, створюючи власні рецептури, які справді перевершували все на ринку.

Результатом є лінія розкішних продуктів, які унікальні в кожній категорії: гелі, масла, спреї, які не відшаровуються, шампуні для догляду за шкірою, які готують волосся до укладання та ніжного балансу шкіри голови, маски, які мають багатство розкішного зволожуючого крему. І це тільки початок. Кожен продукт ретельно тестується, щоб переконатися, що він перевершує все інше.

У той час як продукти є ультрасучасними, склади є чистими – без парабенів та хлориду натрію. Всі продукти безпечні для кольору та кератину, мають захист від ультрафіолетового випромінювання для волосся. Вони діють як чаклунство.

Аромат
У той час як більшість компаній вибирають аромат із стандартного спектру ароматів, компанія Oribe Hair Care першою використала тонкий аромат у своїх засобах для волосся.

Бренд співпрацював з легендарним парфумерним будинком 19-го століття, щоб створити свій фірмовий аромат Лазурний берег. Втілюючи гламур і тепло Французької Рів'єри, яскравий, спокусливий, аромат прокидається відтінками залитого сонцем калабрійського бергамоту, сицилійського апельсину, яблук Аоморі та листової зелені.

Сандал, ветивер і хрумкий бурштин надають їм м'які, дерев'яні нотки, а тубероза і жасмин з білого метелика з рідної Куби створюють чуттєвий і підбадьорливий шлейф.

 

 

 

Ви щойно додали до кошику:
Оформити замовлення Продовжити покупку